Welkom bij Esthetiek Isis,


Een authentiek en professioneel schoonheidsinstituut, uitgebaat door Hilde Duquesne, gediplomeerd schoonheidsspecialiste met reeds meer dan 25 jaar ervaring in het vak.


Bent u op zoek naar een warm onthaal, persoonlijk en professioneel advies en een uitgebreide keuze aan de nieuwste verzorgingen in een aangenaam en gezellig kader? Hilde Duquesne ontvangt u graag, en stelt u met veel plezier en enthousiasme haar beautysalon voor om op ieders maat en budget een unieke service aan te bieden.
Als gepassioneerde schoonheidsspecialiste is Hilde Duquesne actief lid van BESKO, de beroepsvereniging van schoonheidsspecialisten, wellness en pedicure, en blijft zij zichzelf bijscholen en specialiseren op vlak van schoonheidsverzorging en technologische ontwikkelingen om up-to-date te blijven met de nieuwste trends zodat zij u steeds de meest vooruitstrevende en doeltreffende behandelingen kan aanbieden.

Look good, feel better

Hilde aan het woord:

 

Mijn persoonlijke missie is om mijn klanten te helpen zich goed in hun vel te voelen, van kop tot teen!

Iedereen kan bij me terecht voor persoonlijk advies, allerhande geavanceerde schoonheidsverzorgingen en een ruime keuze aan leuke geschenkartikelen.

Esthetiek Isis, Schoonheidsinstituut in Sint-Kwintens-Lennik (Lennik).